Programın Özellikleri

Kariyer İmkanları

Endüstri Mühendisliği eğitimi sonucunda mezunlarımız; yüksek teknolojili imalat sanayinden, banka ve sigortacılık hizmetlerine ve turizmden sağlık sektörüne kadar çok sayıda alanda çalışma imkanı bulabilmektedir.

Ders İçerikleri

1. Sınıf Ders İçerikleri için Tıklayınız... 2. Sınıf Ders İçerikleri için Tıklayınız... 3. Sınıf Ders İçerikleri için Tıklayınız... 4. Sınıf Ders İçerikleri için Tıklayınız...

Çalışma Alanları

Ders Planı

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI 1. SINIF 1.YARIYIL   2.

Staj Dökümanları

Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Esasları İçin Tıklayınız. Staj Bölüm Başkanlığı Onay Yazısı İçin Tıklayınız. Staj Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Neden Endüstri Mühendisliği ?

Günümüzde ülkeler arası rekabet ortamı, işletmeleri sürekli baskı altında tutarak ürünlerini ve üretim süreçlerini iyileştirmeye, verimlilik düzeylerini yükseltmeye zorlamaktadır.

Akademik Takvim

Akademik Kadro

Doç. Dr. Erkan KÖSE [ekose@nny.edu.tr] Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ahmet ARIK [oaarik@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan DENGİZ [odengiz@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Bitirme Projesi Esasları ve Dokümanları

Bitirme Projesi Esasları İçin Tıklayınız. Bitirme Projesi Şablonu İçin Tıklayınız. Ek-1 Bitirme Projesi Danışman Talep Formu İçin Tıklayınız. Ek-2 Bitirme Projesi Öneri Formu İçin Tıklayınız.

EMÜ 400 İş Başı Eğitimi Esasları ve Dokümanları

Ek-1 EMÜ 400 İş Başı Eğitimi Haftalık Rapor Formu İçin Tıklayınız. Ek-2 EMÜ 400 İş Başı Eğitimi Ara Rapor Formu İçin Tıklayınız.

Ergonomi Laboratuvarı

Bilgisayar Laboratuvarı

Etkinliklerimiz

Tarih Etkinlik Başlığı Etkinlik Görseli 20.07.2022 Tanıtım Günleri 05.07.2022 Demokrasi Bağlamında 15 Temmuz Kalkışmasının Batı'daki Yansımaları 31.05.

Bitirme Projeleri

Mezunlarımız

MEZUNİYET DÖNEMİ MEZUNLAR ÇALIŞTIĞI KURUM 2019- 2020 BAHAR MERVE YILMAZ Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Komisyon Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi  Bölüm / Fakülte Adı  Dr. Öğr. Üyesi Gülçin CANBULUT Başkan Prof. Dr. Erkan KÖSE Üye Arş. Gör.

Öz Değerlendirme Raporları

Paydaşlarımız